PVCbuis
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Lijnafwatering kopen | lijnafwateringssystemen | afvoergoot

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

Wilt u een stijlvol afwateringssysteem in uw terras aanbrengen? Dan is lijnafwatering een goede optie. Lijnafwatering kan zeer gemakkelijk worden geplaatst en is estetisch aantrekkelijk. Voor een mooi en stijlvol terras of op grote pleinen is dit type afwatering daarom een goede optie.

Middels lijnafwateringsgoten wordt er een afschot vervaardigd hetgeen er voor zorgt dat er weinig oneffenheden ontstaan. Doordat u weinig graafwerk hoeft te verrichten wordt het rioleringswerk vereenvoudigd en zijn aansluitingen sneller en gemakkelijker met elkaar te verbinden. Door het grote oppervlak verloopt de afwatering sneller dan bij puntafwatering.

De lijnafwatering is in deze webwinkel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo vindt u hier onder meer voordelig een stijlvolle gietijzeren afvoergoot en een gegalvaniseerde afvoergoot. Ook voor toebehoren, zoals een zandvanger en eindkap kunt u hier terecht. Bekijkt u hier al onze producten op het gebied van afwatering en lijnafwateringssystemen en koopt u voordelig online de producten die u nodig hebt voor uw afwateringssysteem.