Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Er zijn op dit moment geen producten beschikbaar.

ACO lijnafwatering

Wanneer u op zoek bent naar een lijnafwateringsgoot die eenvoudig kan worden geplaatst zonder hiervoor teveel aanpassingen te hoeven doen, adviseren wij de ACO lijnafwatering! Deze aantrekkelijke en zelfreinigende ACO lijnafwatering is multifunctioneel en biedt unieke eigenschappen. Leg voordelig en snel een ACO lijnafwatering aan met de ACO hulpstukken van PVCbuis.com.

ACO lijngoot

Door gebruik te maken van een ACO lijngoot, ervaart u verschillende voordelen! Waaronder het vervaardigen van afschot, waardoor er geen tot weinig hellende vlakken ontstaan en plasvorming wordt voorkomen. Tevens wordt het rioleringswerk beperkt tot minder graafwerk en zijn aansluitingen heel eenvoudig met elkaar te verbinden door het handige ACO systeem. Doordat de binnenzijde van de ACO lijngoot bestaat uit een glad oppervlak, wordt de stroomsnelheid van het water verhoogd. Het meeste vuil wordt opgevangen door zandvangers. Door de zelfreinigende eigenschappen van de ACO lijngoot wordt er voorkomen dat er vuil in de leidingen van de riolering terechtkomt.

ACO afvoergoten

ACO avoergoten zijn veelzijdig toepasbaar in uw tuin, garage, terras of zwembad! Bij PVCbuis.com kunt u ACO afvoergoten kopen van verschillende materialen als staal, kunststof en aluminium. Tevens kunt u bij ons terecht voor complete ACO Hexa Designline goten en aansluitpakketten. Koop ACO afvoergoten voordelig en snel online en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Filters