Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Pluggen

Wilt u iets aan uw wand of plafond bevestigen? Kijk dan eens door ons ruime assortiment aan pluggen. In het aanbod van PVCBuis.com vindt u namelijk pluggen van verschillende soorten, groottes en materialen, bedoeld voor allerlei soorten ondergrond. In sommige gevallen is voorboren nodig, tenzij de plug in het muur- of plafondoppervlak wordt geslagen. Dit is het geval bij de BIS inslagdübel of de BIS GOLD inslagplug. Deze wordt speciaal gefabriceerd voor gebruik in gipsplaten. Let bij het kiezen van uw pluggen goed op het materiaal waarin ze worden bevestigd, de breedte van de plug en de maximale draagkracht ervan. Met de pluggen van PVCBuis.com hangen uw schilderijen, kasten en planken zo vast als een huis!

Nylon pluggen

Een universele oplossing voor het bevestigen van materialen aan uw muur en/of plafond is het gebruik van onze nylon pluggen. Deze zijn toe te passen in dikker en steviger materialen, zoals steen en beton. Voor gebruik is het nodig om gaten te boren op de plekken waar de pluggen in worden gedrukt. Vervolgens brengt u met een schroefmachine een schroef aan in de plug en kunt u uw plank, kastje of kunstwerk aan het oppervlak bevestigen. De nylon pluggen zijn in verschillende hoeveelheden en afmetingen verkrijgbaar. U heeft altijd het juiste bevestigingsmateriaal in handen met onze nylon pluggen!

Pluggen kopen

Wilt u een selectie uit onze handige en universele pluggen kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig online in onze webshop. Naast pluggen vindt u in ons assortiment allerlei andere mogelijkheden voor het bevestigen van objecten aan uw muur of plafond. Denk hierbij aan draadeinden, montageband en fundering ophangmateriaal. Heeft u vragen over onze verschillende pluggen en hun toepassingsmogelijkheden? Voor het antwoord hierop kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice!

Filters