Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Stalen muurplaten

Wanneer u een kraan aan de muur wilt bevestigen, adviseren wij u gebruik te maken van muurplaten. Een muurplaat vormt de overgang van een waterleiding en kraan aan de muur. Bij PVCbuis.com vindt u verschillende soorten en maten muurplaten van diverse merken en fabrikanten. Of u nu op zoek bent naar een PP muurplaat, PE muurplaat of messing muurplaat, u vindt het in het online muurplaten aanbod van PVCbuis.com!

Muurplaat monteren

Een muurplaat monteren aan de muur kunt u zelf heel eenvoudig doen. Bij montage adviseren wij u gebruik te maken van S-koppelingen, waarmee u de kraan horizontaal op de muurplaat kunt installeren. Voor een lekdichte stevige montage, kunt u gebruik maken van teflon tape.
Wilt u een muurplaat monteren? Houd dan rekening met de volgende aspecten:

  • Kies een muurplaat met een hartafstand (12 of 15 cm) die overeenkomt met de afmeting van de kraan
  • Hak de muurplaat in de muur, waarbij rekening dient worden gehouden met de dikte van het tegelwerk. De muurplaat mag na het monteren tot enkele millimeters buiten de wand uitsteken.
  • Soldeer de muurplaat vast aan de leiding
  • Monteer de muurplaat met pluggen in de muur
  • Voorafgaand aan tegelen dient u de leiding en muurplaat af te dichten met een blindstop

Muurplaat kraan

Een muurplaat kraan van de beste kwaliteit vindt u bij PVCbuis.com terug voor de laagste prijs! In ons assortiment muurplaat kraan vindt u onder andere een PP muurplaat met PE klemverbinding en binnendraad, een messing PE muurplaat 90° en een messing muurplaat met twee keer binnendraad. Behalve muurplaten vindt u hier een uitgebreid assortiment tyleenslang en koppelingen. Koop vandaag nog uw muurplaat kraan bij PVCbuis.com en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Filters