Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Schuifafsluiters

Bent u op zoek naar een schuifafsluiter om de doorstroming van water in uw riolering te kunnen regelen? Dan bent u bij PVCbuis.com aan het juiste adres! Een schuifafsluiter regelt de doorstroming van het water door het (deels) te openen of het sluiten van de spindel, waardoor het water wordt geblokkeerd. Een schuifafsluiter zorgt ervoor dat het water, bij opening, geen enkele weerstand zal ondergaan. Bekijk snel ons complete assortiment schuifafsluiters online!

Schuifafsluiters

Wanneer u zelf één van onze schuifafsluiters in gaat bouwen, dient u rekening te houden met de richting van de waterdoorstroming. Deze richting wordt aangegeven aan de hand van een pijl. De schuifafsluiters uit ons assortiment zijn gemaakt van PE materiaal, klasse SN4. Dit betekent dat deze schuifafsluiters geschikt zijn voor plaatsing in drukloze en horizontaal geplaatste rioolleidingen. De schuifafsluiters zijn in de volgende diameters verkrijgbaar:

  • 125 mm
  • 160 mm
  • 200 mm
  • 250 mm
  • 315 mm

Schuifafsluiters riolering

Koop vandaag schuifafsluiters riolering bij PVCbuis.com, en profiteer direct van onze scherpe prijzen en snelle levering! Wanneer u direct online uw bestelling plaatst, ontvang u uw schuifafsluiter voor uw riolering binnen 2 werkdagen in huis. Heeft u vragen over de schuifafsluiters, of wilt u graag advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder!

Filters