Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Uponor

Op het gebied van verwarmen, koelen en drinkwaterinstallaties is Uponor wereldwijd één van de meest toonaangevende aanbieders in meer dan 100 landen. In onze webwinkel vindt u verschillende Uponor buizen, koppelingen en andere hulpstukken. Deze bieden wij zowel voor gas- als voor waterleidingen. De buizen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dus toe te passen op verschillende onderdelen van uw verwarming of waterleiding. Eén ding is zeker: met Uponor komt u niet in de kou te staan!

Uponor koppelingen

Met de handige en universele Uponor koppelingen bepaalt u zelf hoe uw leiding loopt. Zowel voor uw water- als voor uw gasleiding zijn er koppelingen van verschillende formaten en vormen beschikbaar in ons assortiment. Denk hierbij aan rechte stukken, persknieën van 45° tot 90° en T-stukken. Deze zijn allemaal te verkrijgen in verschillende diameters en dus ook aan te sluiten op alle verschillende Uponor buizen. Met de Uponor koppelingen kunt u alle kanten op!

Uponor buis

Kiest u voor een efficiënte Uponor buis?Dan hebben we bij PVCBuis verschillende opties voor u. In onze webwinkel bevinden zich meerlagenbuizen met of zonder isolatiemateriaal. Deze buizen zijn allemaal in de gebruikelijke diameters beschikbaar en aan te sluiten op de verschillende koppelingen uit ons assortiment. Ook zijn er losse mantelbuizen aanwezig die om een meerlagenbuis geplaatst kunnen worden. Met een Uponor buis heeft u de controle over uw leidingsysteem zelf in handen!

Uponor kopen

Wilt u één of meerdere van de handige oplossingen van Uponor kopen? Dan kunt u deze online bestellen in onze webwinkel. Daar vindt u ook andere hulpstukken voor uw drukleidingen, zoals die van TECElogo. Heeft u nog vragen over Uponor, de verschillende oplossingen of de installatie ervan? Neemt u dan contact op met onze deskundige klantenservice voor een vrijblijvend advies!