Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Terugstroombeveiliging

Om te voorkomen dat het drinkwater wordt vervuild, zijn er verschillende maatregelen genomen die wettelijk zijn vastgelegd. Een terugstroombeveiliging is een systeemscheider, die het drinkwater beschermt tegen het terugstromen van verontreinigd water. Door middel van een terugstroombeveiliging kunnen huishoudelijke machines, zoals vaatwassers, koffiemachines en wasmachines aangesloten worden op het drinkwaterleidingnet, zonder dat deze verontreiniging van het drinkwater veroorzaken. Bekijk ons complete terugstroombeveiliging aanbod direct online.

Terugstroombeveiliging afvoer

De meest gebruikte terugstroombeveiliging afvoer zijn de EB keerklep, de EA keerklep en de CA keerklep. Deze terugstroombeveiliging afvoer zijn geschikt voor in diverse toepassingen:

  • EB keerklep: Geschikt voor toepassing op de thermostaatkraan
  • EA keerklep: geschikt voor toepassing in drinkwater- en warmtapinstallaties als koffie-, drank- en soepautomaten, stoomovens en ijsmachines.
  • CA keerklep: Geschikt voor kleinere aansluitingen op het waterleidingnet zoals waterontharders en CV-installaties

Terugstroombeveiliging kopen

De terugstroombeveiliging afvoer beschermt het drinkwaternet tegen het terugstromen van verontreinigd water tot en met vloeistofklasse 3. Alle terugstroombeveiliging is voorzien van KIWA-keur en is voorzien van geïntegreerd filter. Terugstroombeveiliging afvoer is zowel toepasbaar in binnenhuisinstallaties als in andere applicaties. Wilt u een terugstroombeveiliging kopen? Koop vandaag nog uw terugstroombeveiliging voor uw afvoer online bij PVCbuis.com en profiteer van onze snelle levering. Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van onze klantenservice!