Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Terugslagkleppen

Om ervoor te zorgen dat rioolwater niet meer omhoog kan komen via uw toilet of gootsteen, kunt u kiezen voor een terugslagklep. Dit is een aansluitstuk waardoor gas of vloeistof maar één kant op kan stromen; als het de tegengestelde richting in dreigt te vloeien, wordt het automatisch tegengehouden. U kunt een terugslagklep aansluiten op uw riolering, om ervoor te zorgen dat u niet te maken krijgt met onverwachte overstromingen en/of nare luchtjes.

Terugslagklep PVC

Waterleidingen kunnen uit verschillende materialen worden vervaardigd en kunnen allen gebruikmaken van een terugslagklep. PVC is een voorbeeld van een geschikte stof om een waterleiding uit samen te stellen en ook daarvoor vindt u bij PVCBuis.com een bijpassende terugslagklep. Deze is, net als onze PVC buizen zelf, verkrijgbaar in verschillende breedtes, zodat u altijd een juiste aansluiting vindt. Met een terugslagklep PVC is uw afvoer in veilige handen.

Terugslagklep afvoer

Met een terugslagklep afvoer voorkomt u nare situaties als opborrelend water en vuil vanuit het riool. Omdat water en vuil door de terugslagklep maar één kant op kunnen stromen, zijn ze niet in staat om op welke manier dan ook terug te komen uit het afvoerputje van uw gootsteen. Een terugslagklep afvoer kunt u zelf zeer eenvoudig op uw eigen leidingsysteem aansluiten.

RVS terugslagklep

Op PVCBuis.com vindt u ook een RVS terugslagklep, de roestvrijstalen variant van dit afsluitsysteem. Deze zijn, net als al onze buizen en aansluitstukken, te verkrijgen in verschillende diameters, zodat ze altijd aan zullen sluiten op de buis waarop u de terugslagklep wilt aansluiten. De RVS terugslagklep is bovendien te verkrijgen in verschillende varianten met een maximale werkdruk van 16 t/m 40 bar.

Terugslagklep kopen

Wilt u een handige terugslagklep kopen? Dan kunt u deze eenvoudig en snel online bestellen via onze webwinkel. Hier vindt u tevens vele andere appendages voor uw gas- en waterleidingen, zoals watermeters, muurplaten en mengkranen. Deze kunt u allemaal zelf aansluiten. Heeft u daar toch hulp bij nodig? Dan kunt u voor een vrijblijvend en deskundig advies altijd terecht bij onze klantenservice!