Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Regenpijp

Bij PVCbuis.com heeft u uitgebreide keuzemogelijkheden als u een hoogwaardige regenpijp zoekt. Wij hebben alles op het gebied van (regen)water afvoer. Zo vindt u bij ons niet alleen onderdelen voor uw hemelwaterafvoer, maar ook voor het wegleiden van afvalwater uit bijvoorbeeld de keuken. Onze producten zijn gekeurd en van bijzonder hoge kwaliteit. Hierdoor weten we zeker dat u lang profijt zult hebben van onze materialen. Bekijk direct ons complete assortiment voor de ideale regenpijp voor uw afvoersysteem.

Regenpijp PVC

Een regenpijp van PVC heeft diverse voordelen. Het is een bijzonder licht materiaal en daarnaast zeer stevig. Het behoudt zijn vorm bij hitte en vrieskou en doorstaat gemakkelijk een flinke herfststorm. Met een regenpijp PVC heeft u bovendien geen last van roestvorming. Hierdoor bent u verzekerd van een HWA buis die lang meegaat. U kunt bij ons een regenpijp van PVC in diverse afmetingen bestellen. Om u te helpen de juiste afmetingen te kiezen, hebben wij hieronder de verschillende maten van regenpijpen en de bijbehorende dakoppervlakken op een rij gezet.

  • Buis met doorsnede van 70 mm: verwerkt regen van 40 m2 dakoppervlak
  • Buis met doorsnede van 80 mm: verwerkt regen van 50 m2 dakoppervlak
  • Buis met doorsnede van 100 mm: verwerkt regen van 100 m2 dakoppervlak

Regenpijp monteren

Een regenpijp monteren is geen ingewikkelde klus. Dit doet u eenvoudig zelf. Het is belangrijk dat uw HWA buis dezelfde diameter heeft als de hulpstukken en de gootuitloop. Alleen dan kunt u de regenpijp eenvoudig aan de andere onderdelen van uw hemelwaterafvoer bevestigen. In veel gevallen heeft u geen lijm nodig om uw regenpijp te monteren. U schuift de buis en hulpstukken gemakkelijk in elkaar. Met behulp van beugels zet u het afvoersysteem vast aan uw woning of schuur. Zo blijft het geheel goed vastzitten en kan hemelwater tijdens een hevige bui snel afgevoerd worden.

Regenpijp zink

Wilt u graag een hemelwaterafvoer zink aanleggen? Dan bestelt u bij PVCbuis.com voordelig een regenpijp van zink. Ook mast- en bakgoten vindt u bij ons, evenals diverse hulpstukken. Zink is een corrosiebestendig materiaal en daardoor ideaal voor de afvoer van regenwater. U kunt bij ons uw regenpijp van zink in diverse afmetingen bestellen. Hierdoor vindt u ongetwijfeld een variant die perfect aansluit bij uw dakgoten en hulpstukken. Bekijk direct ons complete assortiment zinken afvoeronderdelen online.

Regenpijp wit

Naast de standaard grijze HWA buizen, vindt u bij ons een regenpijp in wit en vele andere kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van zwart, blauw, rood of bruin? Bij PVCbuis.com kiest u eenvoudig een kleur die helemaal aansluit bij uw woning en wensen. De witte regenpijp is, net zoals alle andere, gemaakt van bijzonder hoogwaardige materiaal. De regenpijp in wit en andere tinten is leverbaar in diverse maten. Zo vindt u altijd een variant die geschikt is voor uw hemelwaterafvoersysteem.

Regenpijp kopen

PVCbuis.com is dé specialist om uw regenpijp te kopen. In onze uitgebreide collectie HWA buizen vindt u ongetwijfeld een regenpijp die volledig voldoet aan uw wensen. Een bijpassende dakgoot, hulpstukken en zelfs infiltratiesystemen bestelt u bij ons eenvoudig mee. Zo haalt u in één keer alles in huis om een compleet hemelwaterafvoersysteem aan te leggen. U profiteert van scherpe prijzen door bij ons uw regenpijp te kopen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verzending van uw bestelling!