Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

CA keerklep

Gaat u een apparaat of leiding aansluiten op uw waterleidingnet? Dan is het plaatsen van een CA keerklep verplicht. Een CA keerklep is een middelzware terugstroombeveiliger, die dient te worden toegepast ter bescherming tegen terugstroming van vloeistoffen klasse 3 in het drinkwaternet. De CA keerklep is speciaal ontwikkeld voor kleinere aansluitingen op het waterleidingnet, zoals waterontharders en CV-installaties. Bekijk ons complete CA keerklep assortiment online bij PVCbuis.com.

Keerklep CA

Een keerklep CA is een beveiliging CA 2096 welke is voorzien van een dubbele keerklep constructie met tussenliggende ontlastklep, een zeef, aftapper en een stopkraan. Die zowel beschermt bij terugpersing als bij terugheveling. Een keerklep CA dient horizontaal te worden gemonteerd, met de afvoeropening naar beneden gericht. Let erop dat de keerklep CA nooit onder water komt te staan en installeer de keerklep CA op een eenvoudig bereikbare plaats. De ontlastopening dient via de trechter te worden aangesloten op een afvoerleiding.

Let op! Volgens Waterwerkblad 1.4G moet een keerklep CA terugstroom beveiliging minimaal één keer per jaar getoetst worden op een juiste werking.

Naast een keerklep CA kunt u bij PVCbuis.com terecht voor een keerklep EA en een keerklep EB. Wanneer u vandaag nog een keerklep CA online koopt, profiteert u direct van onze scherpe prijzen en zeer snelle levering! Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Filters