PVCbuis
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoer

Afvoer

Gaat u een nieuwe afvoer in of rond uw huis aanleggen of de bestaande situatie wijzigen? Voor alle onderdelen van uw afvoer bent u bij PVCBuis.com op het juiste adres! Van PVC buizen tot drainage en van afvoergoten tot beschermingsbuizen. U vindt bij ons alles om de afvoer van overtollig water soepel te laten verlopen. Voor afvoer materialen zit u goed bij PVCBuis.com, de onbetwiste afvoerspecialist!

Afvoer PVC

Voor afvoer PVC kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod. Hierin treft u naast PVC buizen ook PP buizen- en hulpstukken. De buizen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in alle diameters, voor zowel binnen- als buitenriolering. Tevens vindt u buizen in allerlei verschillende kleuren en lengtes. En ook lijm om de verschillende afvoer PVC onderdelen op elkaar aan te sluiten vindt u in onze webwinkel!

Afvoer materiaal

Naast PVC buizen heeft u ook ander afvoer materiaal nodig om uw waterafvoer te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan onze duurzame drainagebuizen en de daarbij horende PP-hulpstukken, om het waterpeil in de grond mee te reguleren. Deze buizen hebben een hoge chemische resistentie en zijn dus tevens geschikt om chemische afvalstoffen mee af te voeren. Ook vindt u bij ons afvoergoten en doorvoerbochten voor in uw meterkast. Kortom, bij ons kunt u al uw afvoer materiaal verzamelen!

Afvoer aanleggen

Gaat u zelf uw afvoer aanleggen? Dan vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Met buizen van verschillende lengtes en diameters en hulpstukken in allerlei vormen en maten kunt u alle onderdelen gemakkelijk op elkaar aansluiten. Heeft u toch nog vragen over de aanleg van uw afvoer? Neem dan contact op met onze klantenservice, die dagelijks voor u klaar staat!