Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC afvoer

Gaat u een nieuwe afvoer in of rond uw huis aanleggen of de bestaande situatie wijzigen? Voor alle onderdelen van uw afvoer bent u bij PVCBuis.com op het juiste adres! Van PVC buizen tot drainage en van afvoergoten tot beschermingsbuizen. U vindt bij ons alles om de afvoer van overtollig water soepel te laten verlopen. Voor afvoer materialen zit u goed bij PVCBuis.com, de onbetwiste afvoerspecialist!

Afvoer PVC

Voor afvoer PVC kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod. Hierin treft u naast PVC buizen ook PP buizen- en hulpstukken. De buizen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in alle diameters, voor zowel binnen- als buitenriolering. Tevens vindt u buizen in allerlei verschillende kleuren en lengtes. En ook lijm om de verschillende afvoer PVC onderdelen op elkaar aan te sluiten vindt u in onze webwinkel!

Afvoer materiaal

Naast PVC buizen heeft u ook ander afvoer materiaal nodig om uw waterafvoer te onderhouden. Hierbij kunt u denken aan onze duurzame drainagebuizen en de daarbij horende PP-hulpstukken, om het waterpeil in de grond mee te reguleren. Deze buizen hebben een hoge chemische resistentie en zijn dus tevens geschikt om chemische afvalstoffen mee af te voeren. Ook vindt u bij ons afvoergoten en doorvoerbochten voor in uw meterkast. Kortom, bij ons kunt u al uw afvoer materiaal verzamelen!

Afvoer aanleggen

Gaat u zelf uw afvoer aanleggen? Dan vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Met buizen van verschillende lengtes en diameters en hulpstukken in allerlei vormen en maten kunt u alle onderdelen gemakkelijk op elkaar aansluiten. Heeft u toch nog vragen over de aanleg van uw afvoer? Neem dan contact op met onze klantenservice, die dagelijks voor u klaar staat!

Veelgestelde vragen

Hoe PVC afvoer aanleggen?

Met onze PVC hulpstukken kunt u eenvoudig uw eigen PVC afvoer aanleggen. De afvoerbuizen en hulpstukken bevestigt u gemakkelijk aan elkaar en u maakt simpel bochten of splitsingen. Bij ons kunt u ook terecht voor verschillende stijfheidsklassen. Per situatie dient u PVC buizen met de juiste stijfheidsklasse te gebruiken. Wij hebben de volgende klassen: SN1, SN2, SN4 en SN8.

Waar PVC afvoerbuizen kopen?

Bij PVCbuis.com, hier vindt u een groot assortiment aan PVC afvoerbuizen van hoge kwaliteit. Wij bieden voor diverse soorten vervoer van water PVC buizen aan van verschillende materialen en afmetingen. Onze handige hulpstukken kunt u eenvoudig met een kliksysteem aan elkaar bevestigen, zo heeft u geen lijm nodig. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies!

Welke maten PVC afvoer?

Dit is afhankelijk van het doeleinde van de klus. Hieronder sommen wij onze beschikbare maten op met de mogelijke doeleinden die hierbij horen.

  • Diameter van 32/40 mm: toiletfontein, drinkfontein
  • Diameter van 40/50 mm: wastafel, douche
  • Diameter van 63/75 mm: wasmachine, vaatwasser, urinoir, gootsteen, douche
  • Diameter van 90/110 mm: toilet
  • Diameter van 110/125 mm: buitenriolering, standleiding

Wanneer u niet de juiste afmetingen gebruikt, kan het voorkomen dat er verstoppingen ontstaan. Daarom is het belangrijk de juiste diameter aan te kopen en deze ook te blijven gebruiken.