Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Vloerput

U wilt voorkomen dat uw douchewater zich ophoopt maar gewoon wegspoelt. Een vloerput zorgt ervoor dat overtollig water gemakkelijk afgevoerd wordt. Een vloerput met PVC rooster kan moeiteloos worden aangesloten op uw afvoer. Een vloerput beperkt zich niet tot de douche maar is ook te gebruiken in uw garage of schuur maar kan er ook voor zorgen dat regenwater moeiteloos wegstroomt van uw terras. Geef water geen kans en gebruik een vloerput!

Vloerputten

Dankzij de vloerputten van PVCBuis stroomt water niet alleen weg, ze zorgen ook voor hygiëne in de ruimte waar ze geplaatst worden. Dankzij het ingebouwde stankslot worden nare rioolluchtjes direct geneutraliseerd. Bovendien passen de vloerputten in een mofstuk, zodat u geen extra verbindingsonderdelen nodig hebt. Kijk voor de afvoer van water en vuil zonder vieze luchtjes in ons vloerputten assortiment!

Vloerput buiten

De meest standaard plek voor een vloerput is in de doucheruimte maar dat wil niet zeggen dat een vloerput buiten geen functie heeft. U wilt op uw oprit of in uw garage immers ook uw auto kunnen wassen. En na een flinke regenbui wilt u geen laarzen aan te hoeven trekken als u van uw terras gebruik wilt maken. Dankzij het ronde rooster krijgen blaadjes bovendien niet de gelegenheid om de afvoer te verstoppen. Dus ook voor een vloerput buiten gaat u naar PVCBuis!

Vloerput PVC

Een vloerput PVC kent vele toepassingen en locaties in en om het huis. Het aanbrengen ervan is zeer eenvoudig en het levert een watervrije en hygiënische ruimte op. Bovendien is PVC een materiaal dat zeer lang meegaat, waardoor u jarenlang profijt van uw vloerput heeft. Heeft u vragen over het aanbrengen of de praktische toepassing van een vloerput PVC? Dan kunt u rekenen op onze deskundige klantenservice, die altijd voor u klaar staat!

Filters