Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

RVS terugslagkleppen

Geen last meer van onverwachte overstromingen of nare luchtjes met een RVS terugslagklep van PVCbuis.com!Wanneer u een riool- of waterleiding aan gaat leggen, is het van belang om een terugslagklep te plaatsen om de terugstroming van het water tegen te gaan. Met een RVS terugslagklep van PVCbuis.com voorkomt u dat rioolwater omhoog kan komen via uw toilet of gootsteen. Doordat de RVS terugslagklep is uitgerust met een aansluitstuk aan één kant, kan het water maar één richting op stromen.

RVS terugslagklep kopen

Bij PVCbuis.com kunt u gemakkelijk en snel een RVS terugslagklep kopen voor de laagste prijs. Wij beschikken over een ruim assortiment RVS terugslagkleppen, welke zijn vervaardigd uit sterk roestvrijstaal 316 materiaal, waardoor een lange levensduur is verzekerd. Doordat de RVS terugslagkleppen verkrijgbaar zijn in diverse diameters, is er altijd een geschikt voor uw situatie. Bij PVCbuis.com kunt u een RVS terugslagklep kopen die veerbelast is, waardoor er een goede afdichting ontstaat. Naast een RVS terugslagklep kunt u bij PVCbuis.com ook terecht voor een messing voetklep, een RVS korf of messing terugslagkleppen.

Let op! Bekijk alvorens u een RVS terugslagklep gaat kopen, tegen hoeveel maximale werkdruk de terugslagklep bestand is. In ons assortiment kunt u een RVS terugslagklep kopen die bestand is tegen een maximale werkdruk van 16 en 40 bar.

Een RVS terugslagklep kopen was nog nooit zo eenvoudig! Een RVS terugslagklep bestelt u voor de beste prijs bij PVCbuis.com. U profiteert direct van een zeer snelle levering en professionele service. Wanneer u een RVS terugslag online koopt, ontvangt u deze binnen 2 werkdagen bij u thuis! Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Filters