Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC Drukleiding

Groot assortiment pvc drukleiding en VDL druk hulpstukken in diverse afmetingen en drukklassen. Alles is direct uit voorraad leverbaar. Of u nu op zoek bent naar druk hulpstukken, koppelingen, afsluiters, kranen, een aanboorzadel of flexibele PVC drukbuis; in deze voordelige webwinkel koopt u het allemaal.

Bent u bezig met de aanleg van een nieuwe waterleiding of wilt u hier binnenkort mee beginnen? Dan hebt u pvc drukleidingen nodig. Dit type leiding is speciaal ontworpen voor toepassingen waarbij vloeistof onder (hoge) moet worden verplaatst. Ook voor rioolpersleidingssystemen worden PVC drukleidingen gebruikt.

Alle PVC druk materialen zijn voorzien van de hoogste kwaliteitseisen. Onze producten zijn voorzien van de KIWA en KOMO keurmerken. Bekijkt u hier de verschillende typen drukleiding en bestel online voordelig het exemplaar of de exemplaren die u nodig hebt. De leidingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kijkt u goed welk formaat u nodig hebt. De pvc druk koppelingen zijn van het merk Van de Lande. Dit is een Nederlandse fabrikant die garant staat voor de beste kwaliteit. Wij staan garant voor de laagste prijs en snelle levering!

Hebt u nog vragen over het type buis of leiding dat u nodig hebt? Neemt u dan contact op met de specialisten van onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!

Alles voor uw pvc drukleiding zoals pvc drukbuis, druk hulpstukken, bevestigingsmaterialen en pvc cleaners & lijmen koopt u gemakkelijk en voordelig online in de webwinkel PVCbuis.