Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Metaalgevulde harsen

Wanneer u beschadigingen of lekken, gaten en scheuren in leidingen, radiatoren, boilers, afvoeren, dakgoten of kranen wilt dichten, adviseren wij u gebruik te maken van metaalgevulde hars. 2-componenten hars of metaalgevulde hars is een snel hardende kneedmassa welke hecht op bijna alle materialen, waaronder metaal, staal, koper, aluminium, ijzer, zink, PVC, hout, kunststoffen, keramiek, tegels, aardewerk en beton! Koop metaalgevulde hars voordelig online bij PVCbuis.com!

Metaalgevulde harsen

Metaalgevulde harsen zijn heel eenvoudig en snel in gebruik, maar dient wel zeer nauwkeurig gebruikt te worden in verband met de snelle harding van het hars. Metaal gevulde harsen zijn zeer gemakkelijk te verwerken zonder gereedschap. Daarnaast hechten metaalgevulde harsen ook op vochtige ondergronden, het is zowel zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken, het krimpt niet en na uitharding is schuren, boren en zagen mogelijk. Tevens zijn metaalgevulde harsen na uitharding overschilderbaar en chemicaliën- en waterbestendig! Let op! Metaalgevulde hars hecht niet op PE, PP, PA en PTFE. Voor het gebruik van metaalgevulde harsen is het van belang dat u de volgende voorbereidingen treft:

  • Ondergrond goed reinigen, ontvetten en schuren.
  • Benodigde hoeveelheid van de stick afsnijden en folie terugplaatsen
  • Componenten zeer goed (minimaal 1 minuut!) kneden (rollen in de hand) tot een homogene grijze massa. Niet te veel in één keer verwerken.
  • Product binnen 2 minuten na het kneden verwerken
  • Op een vochtige ondergrond de massa stevig aandrukken totdat uitharding merkbaar is
  • Overtollig product met een vochtig (plamuur)mes verwijderen. Vingerafdrukken kunnen voor uitharding worden verwijderd door te wrijven met water of met een vochtige doek
  • Binnen 5 - 10 minuten is uitharding merkbaar. Na volledige uitharding (30 minuten) is boren, zagen, schuren en overschilderen mogelijk. Maximale sterkte wordt bereikt na 24 uur. Na gebruik handen direct goed wassen met water en zeep.

Metaalgevulde hars kopen

Bij PVCbuis.com kunt u metaalgevulde hars kopen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs! Het metaalgevulde hars is verkrijgbaar in metaalgevulde kneedbare sticks waardoor u deze altijd bij u kunt hebben in geval van nood. Heeft u vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Filters