Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Mengkranen

Bij het installeren van een bad of douche, wordt tegenwoordig veelal gebruik gemaakt van een mengkraan, ook wel thermostatische kraan genoemd. Met een mengkraan kunt u heel eenvoudig de watertemperatuur regelen aan de hand van het mengventiel aan beide zijden van de kraan. Tevens is een mengkraan ook zeer geschikt als waterkraan voor uw gootsteen of wasbak! Bekijk online ons complete mengkraan assortiment.

Mengkraan douche

Moderne mengkranen bieden meer comfort en veiligheid, waardoor deze tegenwoordig vaak gebruikt worden bij het plaatsen van een douche. Met een mengkraan douche heeft u altijd het gewenste watertemperatuur, waardoor het naast gemakkelijk, ook nog eens ontzettend veilig is. Met name als u kleine kinderen heeft! Tevens is een mengkraan douche energiezuiniger dan een normale kraan, omdat u zelf het koud- en warm water niet hoeft te mengen.

Mengkraan keuken

Gaat u een nieuwe keuken plaatsen of uw huidige keuken vervangen? Ook in de keuken is een mengkraan een uitkomst, omdat u direct over de gewenste temperatuur van het water beschikt! Bij PVCbuis.com kunt u terecht voor een mengkraan keuken van het gerenommeerde merk Watts. Deze mengkraan keuken is professioneel en compact, kan in elke positie geïnstalleerd worden en is voorzien van twee ingebouwde keerkleppen. Voor het juist monteren van thermostatische mengkranen kunt u bij ons tevens terecht voor Teflon tape en 2 S-koppelingen.

Mengkraan kopen

Beschik altijd over de gewenste watertemperatuur op een veilige en comfortabele manier! Bij PVCbuis.com kunt u een mengkraan kopen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Vandaag nog een mengkraan kopen betekent dat u uw bestelling binnen 2 werkdagen al in huis heeft! Voor vragen, advies of aanvullende informatie kunt u terecht bij onze klantenservice.

Filters