PVCbuis
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Dakgoten

PVC dakgoot

Als uw oude hemelwaterafvoer aan vervanging toe is bestelt u voordelig een nieuwe PVC dakgoot bij PVCbuis.com! Ook wanneer u voor een nieuw huis een dakgoot nodigt heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. PVC is een kunststof die vele jaren meegaat en op een milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. Het materiaal kan tegen een stootje en kan gemakkelijk 30 jaar of langer zijn werk doen zonder dat het vervangen hoeft te worden! Voor iedere PVC dakgoot hebben we verschillende hulpstukkenkoppelstukken op voorraad, zodat u eenvoudig zelf uw nieuwe Hemelwaterafvoer kunt samenstellen.

PVC dakgoot monteren

Dankzij de vele hulpstukken en andere onderdelen is het zeer eenvoudig om zelf uw PVC dakgoot te monteren. Bij de polyester bakgoten van Ubbink kunt u bijvoorbeeld eindstukken, gootuitlopen en binnenhoekstukken bestellen. Ook verschillende beugels om de goten mee te bevestigen vindt u in ons ruime assortiment. Op onze website vindt u verschillende handleidingen die u kunt gebruiken voor de montage. Zo vindt u onder andere instructies voor de Montage van de Ubbink polyester. Zelf een PVC dakgoot monteren was nog nooit zo makkelijk!

PVC dakgoot 150 mm

Om een goede aansluiting op uw bestaande afvoer mogelijk te maken kunt u dakgoot onderdelen in heel veel verschillende breedtes bestellen bij PVCbuis.com. Een dakgoot 150mm breed is de meest verkochte dakgoot. Een goed voorbeeld hiervan is de S-lon mastgoot. Ook tijdens hevige stortbuien weet deze goot het regenwater snel te verwerken. De PVC dakgoot van 150 mm kan worden gebruikt in combinatie met een regenpijp van 80 of 100 mm doorsnede. Bekijk hieronder de verschillende S-lon mastgoot diameters en hun meest geschikte combinaties.

Tip! Bij PVCbuis.com kunt u een keuze maken uit verschillende PVC lijmen om de goten en hulpstukken stevig op elkaar aan te sluiten.

PVC dakgoot wit

Wilt u een echte blikvanger? Stel dan zelf uw duurzame PVC dakgoot in het wit samen met de bijbehorende onderdelen. De goten en hulpstukken uit de Nicoll Ovation reeks hebben een strak afgewerkt design dat past bij zowel moderne als oudere gebouwen. De diverse onderdelen hebben een diameter van 125 of 170 mm. Ook kunt u het gootdeel eenvoudig zelf op maat zagen met behulp van een ijzerzaag. Bestel uw PVC dakgoot in het wit van Nicoll Ovation voordelig bij PVCbuis.com!

PVC dakgoot kopen

Als u op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare hemelafvoer, dan kunt u bij ons voordelig uw nieuwe PVC dakgoot kopen. Bovendien kunt u de dakgoot meteen in de kleur van uw houtwerk kiezen, waardoor u de dakgoot niet hoeft te schilderen! Hiermee kiest u voor het meest onderhoudsvriendelijke materiaal waar u nog jarenlang profijt van hebt. De vele hulpstukken uit ons ruime aanbod zorgen ervoor dat u eenvoudig zelf de lengte en de richting van uw hemelwaterafvoer kunt bepalen. Als u besluit om bij PVCbuis.com uw PVC dakgoot te kopen, wordt uw bestelling al na één werkdag geleverd! Zo kunt u direct aan de slag met het opbouwen van uw nieuwe afvoer.