Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Afvoerputten abs-RVS in hoogte verstelbaar

Wilt u een afvoerput kopen? Dan bent u bij PVCbuis.com aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment afvoerputten welke in diverse situaties kunnen worden toegpast! Of u nu op zoek bent naar een afvoerput voor uw douche of badkamer, u vindt het bij PVCbuis.com! Welke afvoerput u ook wilt kopen, al onze afvoerputten zijn vervaardigd uit RVS materiaal en uitgerust met grote sleuven, waardoor het water eenvoudig en snel kan worden afgevoerd.

Afvoerput RVS

Het voordeel van een afvoerput RVS, is dat deze duurzaam is en tevens uw badkamer of douche een strakke uitstraling geeft. Al onze afvoerputten RVS zijn gefabriceerd door de fabrikant Aquaberg, dat een vooraanstaand merk is op het gebied van waterafvoer. Hierdoor bent u bij PVCbuis.com verzekerd van de aller beste kwaliteit afvoerput RVS! Doordat RVS van zichzelf een gladde eigenschap heeft, is een afvoerput RVS van Aquaberg uitgerust met een ABS laag, om ongelukken als uitglijden te voorkomen! De afvoerput RVS is in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar met onder- of zij aansluiting in de volgende afmetingen:

  • 100 x 100 mm
  • 150 x 150 mm
  • 200 x 200 mm

Afvoerput kopen

Bij PVCBuis.com kunt u een afvoerput kopen voor de laagste prijs. Wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, dan ontvangt u uw afvoerput binnen twee werkdagen al in huis!Doordat wij in grote hoeveelheden inkopen bij de meest vooraanstaande merken, kunnen wij deze voordeel in onze prijzen doorvoeren. Tevens hebben wij niet in hoogte verstelbare RVS afvoerputten in het assortiment. Voor vragen of deskundig advies over een afvoerput kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Filters