Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Flexibele waterleiding

Ontdek de veelzijdigheid van onze flexibele kunststof waterleidingen, ook wel meerlagenbuis of ALU-PEx buis genoemd, ontworpen om aan al jouw eisen voor verwarmingssystemen, CV-leidingen en algemene watertoevoer te voldoen. Of je nu een ervaren installateur bent of gewoon zelf jouw waterleiding wilt aanleggen, onze uitgebreide collectie biedt de oplossingen die je nodig hebt.

Flexibele kunststof waterleiding met meerlagenbuis

Onze flexibele kunststof waterleidingen bieden de ultieme flexibiliteit bij het ontwerpen en installeren van jouw watertoevoersysteem. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen en zorgen voor een betrouwbaar transport van het water en drinkwater in huis.

De buis heeft aan de buitenzijde en binnenzijde een kunststof laag met daar tussenin een laag van aluminium. Daarom wordt deze meerlagenbuis ook wel Aluminium Kunststof Buis, AKB- buis genoemd.

Bovendien is de meerlagenbuis licht van gewicht en flexibel, waardoor de buis de installatie een stuk eenvoudiger maakt.

CV leiding voor de verwarming

De flexibele waterleiding wordt veelal gebruikt als cv leiding voor de aan- en afvoer van het water naar de radiatoren of een andere verwarmingsbron. Ook bij het aanleggen van een warmtepomp is de meerlagenbuis niet meer weg te denken. De meerlagenbuis kan zowel in een laag temperatuur als een verwarming met hoge temperaturen worden gebruikt.

Waterleiding zelf aanleggen

Voor de doe-het-zelver bieden onze flexibele waterleidingen de mogelijkheid om zelf eenvoudig en betrouwbaar een waterleiding aan te leggen. Bespaar op installatiekosten en geniet van het gemak van zelf jouw watertoevoersysteem samenstellen.

Ben je op zoek naar flexibele kunststof waterleidingen voor een specifiek project, wij hebben de oplossingen die je zoekt. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van onze waterleidingen.