Drainage hulpstukken

 

Drainage hulpstukken

Wilt u een drainage aanleggen in uw tuin, rijbak of sportveld? Dan bent u bij PVC Buis aan het juiste adres voor diverse drainage hulpstukken! In ons assortiment drainage hulpstukken vindt u diverse materialen welke in verschillende lengte verkrijgbaar zijn. Bij PVC Buis vindt u alles wat u nodig hebt om een drainage op een juiste manier aan te leggen. Bekijk direct ons online drainage hulpstukken assortiment!

Drainage aanleggen

Drainage aanleggen wordt veelal gebruikt bij cunetdrainage, paardenbak en rijbanen, ringdrainage, maar ook op industrie- en bouwterreinen en landbouwgrond. Drainage zorgt ervoor dat de waterstand in de bodem van uw land, rijbak of tuin op peil wordt gehouden. Het overtollige water wordt afgevoerd door drainagebuizen. In ons assortiment vindt u verschillende maten drainagebuizen, die gemaakt zijn van diverse materialen. Om ervoor te zorgen dat de slootkant niet wegspoelt, kunt u gebruik maken van een oranje eindbuis samen met een taludgoot tijdens het aanleggen van de drainage. Wanneer u geen sloot of greppel in de buurt hebt om het water in weg te laten lopen, kan er een aansluiting worden gemaakt met de regenwaterafvoer van uw woning of schuur.

Drainage hulpstukken kopen 

Bij PVC Buis kunt u drainage hulpstukken kopen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs! 
Voor elke situatie bieden wij de juiste drainage hulpstukken. In ons aanbod kunt u kiezen uit drainagebuizen op rollen van 25, 50 en 150 meter. Deze drainagebuizen kunt u ook per meter bestellen! Gemakkelijk online drainagebuizen en drainage hulpstukken kopen? Dan bent u bij PVC Buis aan het juiste adres! Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice.