Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Gaslekzoeker

Snel en eenvoudig gas lekkages opsporen doet u met een gaslekzoeker! Voor het opsporen van lekken in onder andere gas- en persluchtsystemen kunt u gebruik maken van een gaslekzoeker spray. Tevens bent u bij PVCbuis.com aan het juiste adres om gaslekken te voorkomen door de lekken en scheuren af te dichten met een rubberen beschermlaag. Bekijk ons complete gaslekzoeker assortiment online!

Gaslek detector

Met een gaslekzoeker kunt u snel en gemakkelijk lekkages opsporen in onder meer gasleidingen. Griffon Sherlock gaslekzoeker is een gaslek detector spray, in de vorm van een handige spuitbus. De gaslek detector is niet corrosief, brandbaar of giftig en is in alle standen te gebruiken. Deze gaslek detector kan gebruikt worden voor het opsporen van lekkages in onder andere:

  • Leidingen, koppelingen, ventielen en kranen bij gas- en luchtdrukinstallaties, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren.
  • Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten (ook zuurstof en freon).

Wanneer u de gaslek detector wilt gebruiken, dient u de spuitbus voor gebruik goed te schudden. Daarna kunt u het te controleren systeem onder druk zetten en van een afstand van ongeveer 30 tot 50 cm het systeem in sprayen. Bij lekkage zullen er bellen ontwikkelen. Let op! Bij zeer kleine lekkages kan dit enige tijd duren!

Gaslekzoeker kopen

Bij PVCbuis.com kunt u voordelig online een gaslekzoeker kopen. Voor het afdichten van lekken en schuren kunt u Leakseal gebruiken, die de lek afdicht met een rubberen beschermlaag. De Leakseal afdichting is waterdicht en flexibel en kan worden toegepast op onder andere metaal, aluminium, PVC, metselwerk, asfalt dakbedekking, vinyl, gevelbeplating, glasvezel en nog veel meer. Bestel gaslekzoekers vandaag nog online bij PVCbuis.com en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Filters