Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Schuifafsluiter

Wanneer u verzekerd wilt zijn dat u te allen tijde de waterstroom in uw waterleiding af kunt sluiten, of de waterstroom wilt controleren, adviseren wij u gebruik te maken van een schuifafsluiter. Bij PVCbuis.com bent u aan het juiste adres voor schuifafsluiters van hoogstaande kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk ons complete schuifafsluiter assortiment direct online in onze webwinkel.

Messing schuifafsluiter

Een messing schuifafsluiter zorgt ervoor dat de waterstroom in de waterleiding wordt afgesloten. Tevens kunt u met een messing schuifafsluiter de waterstroom controleren, door de schuifafsluiter half open te zetten. Doordat de messing schuifafsluiter bij PVCbuis.com in verschillende maten verkrijgbaar is, bent u ervan verzekerd dat de messing schuifafsluiter goed past binnen de maten van uw leidingsysteem. De messing schuifafsluiters zijn voorzien van een aluminium draaiknop en kunnen belast worden met een maximale werkdruk van 16 bar.

Schuifafsluiter kopen

Bij PVCbuis.com kunt u gemakkelijk en snel een schuifafsluiter kopen in onze webwinkel. U profiteert dan direct van onze scherpe prijzen en zeer snelle levering. Naast een messing schuifafsluiter, kunt u bij PVCbuis.com onder meer messing kogelkranen, mengkranen en snelafsluiters kopen. Alle appendages voor een goed werkende waterleiding koopt u voordelig online bij PVCbuis.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice.

Filters