Drainagebuis

PVC buis beschikt over een ruim aanbod drainagebuizen. Drainagebuizen van kokos, geperforeerde drainagebuis, T-stukken, verloopstukken, afsluitkleppen en meer. Alles voor een compleet drainagesysteem koopt u voordelig online bij deze webwinkel! Ook voor de flexibele drainagebuis vervaardigd uit polyethyleen bent u bij ons aan het goede adres.

De drainagebuizen worden doorgaans gebruikt om het waterpeil in de grond te reguleren. Met behulp van een drainagesysteem wordt het te veel aan water eenvoudig afgevoerd. Dit wordt bijvoorbeeld toegepast voor de drainage van landbouwgrond, woningbouw of het draineren van sportvelden.

De flexibele drainagebuis van polyethyleen kent een hoge chemische resistentie, hetgeen het duurzaam maakt en geschikt om chemische afvalstoffen af te voeren.

Drainage aanleggen

Wilt u vakkundig een drainage aanleggen? Dan vindt u bij pvcbuis.com vrijwel alle materialen en onderdelen die u nodig heeft. Om overtollig regenwater water naar de grond te vervoeren, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze infiltratiesystemen, zoals een infiltratieput of een infiltratiekrat met doek. Daarmee wordt het regenwater naar de bodem getransporteerd, zodat u het ontstaan van waterplassen tegengaat.

Als na een flinke regenbui uw gazon of weiland te drassig wordt, kunt u dit probleem met een drainagebuis oplossen. Deze is geperforeerd om het water op te nemen en naar een afvoerbuis onder de grond af te voeren. Een speciale omhulling van kokos of kunststof werkt als filter dat vuildeeltjes uit de buizen weert.

Een drainage aanleggen die het water naar greppel of sloot vervoert behoort ook tot de mogelijkheden. Als u gebruik maakt van een drainage eindbuis voorkomt u dat het talud door het stromende water wegslaat. Veel van onze buizen werken met een handig kliksysteem dat zorgt voor een waterdichte afsluiting.     

Een drainage aanleggen doet u voordelig met pvcbuis.com. In onze de webwinkel koopt u voordelig alles op het gebied van PVC buizen, drainagebuis, en meer! Bekijk de verschillende producten online en bestel goedkoop online alles wat u nodig heeft!