Menu
Klantenservice Open tot 17.30 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Draadeind

Als u meerdere voorwerpen met elkaar wilt verbinden, is draadeind dé ideale oplossing voor u. Hiermee kunt u bijvoorbeeld beugels aan rails of muurplaten bevestigen. Als u een goede scheiding wilt tussen de objecten die aan een draadeind worden geplaatst, kunt u hier een moer tussen draaien. De verschillende draadeinden op PVCBuis.com zijn elektrolytisch verzinkt. Ook verschillende accessoires voor de draadeind vindt u in onze webshop!

Draadeinden

De draadeinden van PVCBuis.com worden in verschillende afmetingen aangeboden. De kortste draadeinden zijn 25mm kort, terwijl de grootste exemplaren lengtes bedragen van twee of drie meter. Wilt u meerdere draadeinden op elkaar aansluiten? Kijk dan in ons assortiment naar de verschillende mogelijkheden. Deze komen in de vorm van verbindingsmoeren en draadeindverbinders. Tevens hebben wij stalen verloopnippels voor u, een vastgedraaide moer waar u uw draadeinden op kunt aansluiten.

RVS draadeind

Voor de meest betrouwbare verbindingsmaterialen kiest u voor RVS draadeind. Dit roestvrijstalen verloopstuk kan in alle klimaten worden toegepast wegens de grote duurzaamheid ervan. Dus ook buiten kan het RVS draadeind worden toegepast, zoals bij de verankering van een beschoeiing of damwand. Bent u benieuwd naar de verdere toepassingen van ons RVS draadeind? Richt dan uw vragen tot onze deskundige klantenservice!

Draadeind kopen

Wilt u ons veelzijdig toepasbare draadeind kopen? Bestel deze dan via de webwinkel van PVCBuis.com. Uw bevestigingsklussen worden door ons draadeind zeer vergemakkelijkt. Bovendien is het draadeind uit ons assortiment goed te gebruiken in combinatie met ander RVS bevestigingsmateriaal. Ook muurplaten kunnen ermee worden bevestigd. Naast draadeind kpen veel klanten bij ons onderdelen uit de andere bevestigingsmogelijkheden, zoals PVC zadels, buisklemmen en stalen pijpbeugels. Wat u maar wilt bevestigen en welke methode u daarvoor ook kiest, met PVCBuis.com liggen de hulpmiddelen altijd binnen handbereik!

Filters