Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Lijnafwatering Nicoll Kenadrain

De Nicoll Kenedrain is een hoogwaardige kunststof lijnafwatering collectie van het gerenommeerde merk Nicoll. Deze Nicolle Kenedrai lijnafwatering is geschikt voor zwaarder verkeer en kan daardoor worden gebruikt voor elke toepassing buitenhuis! U heeft de keuze uit verschillende Nicoll Kenedrain goten welke verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en materialen, zodat deze altijd aansluiten bij uw bestrating of tuin!

Nicoll afvoergoot

Een Nicoll afvoergoot biedt een tal aan voordelen! Zo is een Nicoll afvoergoot vervaardigd uit polypropyleen materiaal, waardoor een hoge slagvastheid wordt gewaarborgd. Door het lichte materiaal wordt het vervoeren van de Nicoll afvoergoot een eitje, en ook het verwerken van installeren is in een handomdraai gebeurd! Tevens is de Nicoll afvoergoot vorstbesteding en milieuvriendelijk doordat deze recyclebaar is! Door het gladde binnenoppervlak wordt de stroomsnelheid van het water verhoogd en heeft de Nicoll afvoergoot een zelfreinigende werking! De losse elementen van de Nicoll afvoergoot zijn eenvoudig met elkaar te verbinden. Deze losse hulpstukken kunt u voordelig bij ons bestellen.

Nicoll lijnafwatering

Het assortiment Kenadrain Nicoll lijnafwatering bestaat uit hoogwaardige kunststof vervaardigde gootelementen die geschikt zijn voor de zwaardere verkeerstoepassingen. Afhankelijk van het type gootelement en de verkeersklasse, kan gekozen worden uit diverse roostertypes waarbij de
gootelementen onderling worden verbonden door de efficiënte ‘inschuif’-verbindingstechniek. Of het nu gaat om openbare, industriële of particuliere doeleinden.
  • Groep 1: minimale klasse A15 = 1500 kg voetgangers en fietsers
  • Groep 2: minimale klasse B125 = 12500 kg voetgangers, fietsers, parkeerterreinen voor privé-voertuigen
  • Groep 3: minimale klasse C250 = 25000 kg verharde wegbermen
  • Groep 4: minimale klasse D400 = 40000 kg rijweg en verharde berm, alle soorten van voertuigen
  • Groep 5: minimale klasse E600 = 60000 kg hoge belastingen, haventerreinen

Nicoll kenadrain kopen

Nicoll Kenadrain biedt de oplossing voor elke toepassing! Bent u overtuigd van de vele mogelijkheden van Nicoll Kenadrain lijnafwatering? Bij PVCbuis.com kunt u Nicoll Kenadrain kopen voor de laagste prijs. wanneer u vandaag nog uw bestelling plaatst, kunt u deze binnen 2 werkdagen al bij u thuis verwachten.

Filters