Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn
AfvoerDakgotenRegenpijpenDrukleiding & fittingenAppendagesLijm & montageBevestiging

Mastgoot expansie-eindstuk links

Zinken expansie eindstuk links, verkrijgbaar in de maten, 170 en 200 mm.

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

Selecteer producten

NTZ expansie-eindstuk M37 zink links 170mm

€ 3,90 € 3,22 excl. btw

NTZ expansie-eindstuk M44 zink links 200mm

€ 4,54 € 3,75 excl. btw
0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Mastgoot expansie-eindstuk links

Bij het plaatsen van de dakgoot langer dan 12 meter, is het belangrijk om rekening te houden met het uitzetten en krimpen van de dakgoot. Als de zinken mastgoot langer is dan 12 meter, dient u een expansiestuk in de mastgoot van zink te solderen. Hierdoor kan de mastgoot werken. Het uitzetten en krimpen van de mastgoot door weersinvloeden wordt door het expansiestuk opgevangen.

Mastgoot expansie-eindstuk links zink

Door gebruik te maken van 2 eindstukken van een expansiestuk samen met een separatieschuif, kunt een expansiestuk maken. Bij een geheel zinken expansiestuk worden expansieschotten of expansie eindstukken in de goot geplaatst en afgedekt met een expansieschuifstuk. De zinken delen worden in de goot gesoldeerd.

Een expansiestuk wordt gemaakt door 2 gootlengtes, zoals normaal ook gebeurd, in elkaar te schuiven. Als de dakgoot nu gesoldeerd zou worden, is een overlap van 1 cm voldoende. Bij het maken van een expansiestuk is het nodig om 3 cm overlap te maken. Vervolgens wordt er links van de overlap een linker separatieschot in de goot gesoldeerd en rechts van de overlap een rechter separatieschot.

De afstand tussen de twee separatieschotten moet 3 cm zijn, zodat daarna de separatieschuif aan de bovenkant over de separatieschotten kan worden geschoven. Voor elk type goot is er een linker en een rechter expansie eindstuk.

Een separatieschuif wordt gebruikt bij een goot onderbreking met behulp van twee eindstukken voor het expansiestuk. De separatieschuif wordt over de bovenkant van de twee separatieschotten geschoven die in de goot zijn gesoldeerd. De separatieschuif is nodig om het water, dat anders precies tussen de twee separatieschotten in zou stromen, in de goot te leiden.

Waar en wanneer een expansiestuk moet worden toegepast is opgenomen in onderstaande tabel.

tabel expansiestuk

Omdat het expansiestuk niet symetrisch is, dient u voor de linkerzijde van het expansiestuk in uw dakgoot speciaal een eindstuk voor de linkerzijde te kiezen. 

Het eindstuk voor het expansiestuk is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 125mm M30
  • 170mm M37
  • 200mm M44

Mastgoot expansie-eindstuk links kopen

Hebt u vragen over de mastgoot zink? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag. Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, kunt u deze al binnen enkele dagen in huis verwachten. Wij leveren zowel aan de zakelijke als particuliere klant!

Mastgoot expansie-eindstuk links koopt u voor de meest scherpe prijs-kwaliteitsverhouding bij PVCbuis.com!

Productkenmerken Mastgoot expansie-eindstuk links

Artikelnummer 1005960

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook