PVCbuis
Klantenservice Momenteel gesloten
Levering in binnen- en buitenland
Supersnelle levering
Ruim 3000m2 aan magazijn

Zinken regentonklep

NTZ zinken regentonklep, boven mof x onder spie, diameter 100 mm.

● Levertijd 1 á 2 werkdagen

Productomschrijving Kenmerken Beoordelingen

0 producten
U heeft nog geen producten geselecteerd.

Omschrijving Zinken regentonklep

Wilt u zelf bepalen wanneer het regenwater naar de regenton stroomt en wanneer niet? Dat kan met de zinken regentonklep. Als de zinken regentonklep openstaat stroomt het hemelwater door naar de regenton. Als de klep gesloten is, stroomt het regenwater door de regenpijp verder. 

Zinken regentonklep regenpijp

De regentonklep is gemaakt van Nederlands TitaanZink (NTZ) van het bekende bedrijf NedZink, de specialist op het gebied van zinken hemelwaterafvoer. De regentonklep heeft een ronde uitloop, waardoor het water uit de regenpijp naar de regeton stroomt. 

U kunt zelf bepalen of de u de zinken regentonklep open of dicht doet. Als de klep open staat, stroomt het regenwater naar de regenton. Wanneer de klep dicht is, wordt het water via de regenpijp verder afgevoerd.

De zinken regentonklep is verkrijgbaar met een diameter van 100 mm en is heel gemakkelijk te installeren. Aan de bovenkant heeft de zinken regentonklep een mof die over de onderzijde van de bovenliggende regenpijp kan worden geschoven. Aan de onderkant heeft de zinken regentonklep een spie uiteinde, welke in de mof van de onderliggende zinken regenpijp past.

Het installeren van de zinken regentonklep is zeer eenvoudig. U hoeft de onderdelen enkel in elkaar te schuiven, waardoor al een waterdichte verbinding ontstaat. Solderen is niet nodig! Daardoor is de klus zeer gemakkelijk en zo klaar!

Zinken regentonklep online

Bij PVCBuis.com koopt u de zinken regentonklep voor een scherpe prijs. Profiteer bovendien van onze snelle levering. Dan kunt u snel aan de slag met de klus!

PVCBuis.com: Beter en sneller dan zelf naar de winkel!

Productkenmerken Zinken regentonklep

Kleur Zink
Uitvoering Mof x spie
Artikelnummer 1005133
Diameter 80 mm & 100 mm
Materiaal Zink

Vraag en antwoord

Stel als eerste een vraag over dit product.

We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze spoedig verwerken.
Het is niet gelukt om de vraag te versturen.
* verplicht

Beoordelingen

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een beoordeling

Direct hulp of advies

Wanneer u vragen heeft over dit product en de toepassing ervan of als u problemen heeft met bestellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

0850 020 030

klantenservice@witway.nl

Vandaag 9.00 t/m 17.30 uur

Bekijk ook